Crnogorski jezik Srpski jezik English language Русский язык Italiano

Ronilacki klub Petrovac

Please install Flash® and turn on Javascript.

 

Kuća se nalazi u strogom centru Petrovca, na 20m od plaže uz samo šetalište.

 

Caffe CUBA posluje u sklopu Apartmana Dragović od 2000-te godine i sa otvorenim šankom i terasom na centralnom dijelu petrovačke plaže, predstavlja glavno mjesto svih ljetnjih dešavanja. Caffe bar CUBA nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, točenih piva, koktela, a ljubazno osoblje će se potruditi da ovdje dožite nezaboravne trenutke svog odmora.

 

Studio za dvije osobe (25m2) nalazi se na prvom spratu a sastoji se od francuskog ležaja, kuhinjskog dijela sa pratećom opremom, kupatila, kablovske TV i klime. Gostima su takođe na raspolaganju bežična internet konekcija (WI-FI) i parking prostor. Apartman ima pogled na dvorište i francuski balkon (1m2)

 

Studio za tri osobe (35m2) nalazi se na prvom spratu a sastoji se od francuskog ležaja, fotelje na razvlačenje, kuhinjskog dijela sa pratećom opremom, kupatila, kablovske TV i klime. Gostima su takođe na raspolaganju bežična internet konekcija (WI-FI) i parking prostor. Apartman ima pogled na dvorište i terasu.

 

Apartman za četiri osobe osobe (38m2) nalazi se na prvom spratu a ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevnu sobu sa trosjedom na razvlačenje, kuhinjski dio sa pratećom opremom, kupatilo, kablovsku TV i klimu. Gostima su takođe na raspolaganju bežična internet konekcija (WI-FI) i parking prostor. Apartman ima pogled na dvorište i terasu.