Crnogorski jezik Srpski jezik English language Русский язык Italiano

Ronilacki klub Petrovac

Please install Flash® and turn on Javascript.

MONTEG DEEP 2011, prvo AIDA takmicenje u ronjenju na dah u Crnoj Gori. Organizovan od strane Ronilackog kluba Petrovac, Ronilackog saveza Crne Gore i ARI-ja iz Beograda. Pogledajte video prilog sa takmicenja.

Ronilači klub "Petrovac" nalazi se u Petrovcu, a sam centar je smješten na 20m od mora. Centar posluje u sklopu kompleksa Dragović Apartmani i caffe-a CUBA.

camac1

camac2

Posjedujemo 2 kompresora marke Bauer od 250L/min i 300 L/min, 20 boca od 12L, 200kg olova, plovila za prevoz grupa 5 do 15 osoba, 10 ronilačkih kompleta i stručno osoblje sa zvanjima: dva instruktora i tri voditelja ronjenja (P3).

kompresor

boce

ronilacka odijela

prsluci

Petrovac je malo primorsko mjesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini, a odlikuju ga brojni zalivi, duge plaže i male pjeskovite uvale, među naljepšim u ovom djelu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv i svako od skoro desetak sela koja su smještena na južnim stranama okolnih brda. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća.

Petrovac

Petrovac nudi širok izbor kafe-a, barova i poslastičarnica koje predstavljaju nezaobilaznu ponudu. Tradicionalna kuhinja puna morskih plodova, ribe, paste i zeleniša očekuje svakog posjetioca koji dođe u Petrovac. Takođe, Petrovac ukrašavaju brojni prirodni, kulturni i istorijski spomenici koji ukazuju na burnu istoriju ovog mjesta.

caffe Cuba

Dođite i iskusite podmorje južnog jadrana i uživajte u ljepotama naših uvala i divljih plaža.

Ovde možete pogledati promotivni film našeg kluba (video, 31mb):

Naše podvodne snimke možete videti ovde.
AIDA Montenegro

AIDA Montenegro


RONILACKI SAVEZ
CRNE GORE